Всеки ден от седмицата в астрологията се управлява от една

...
 
Всеки ден от седмицата в астрологията се управлява от една
Коментари Харесай

Как денят от седмицата, в който сте родени, влияе върху характера ви?

 

Всеки ден от седмицата в астрологията се ръководи от една от планетите …

 

Ако сте родени в понеделник

Вие се управлявате от луната. Понеделник се смята за ден на поети, романтици и меланхолични хора.Бързата колебливост на Луната се отразява на човешката душeвност, прави я изключително сензитивна, нервна, уязвима, съмняваща се и доста деликатна.Сред родените в понеделник има доста лунатици. Хората, родени в понеделник, се смятат за не изключително надеждни, настроени и безотговорни.Но има категория хора, които са повлияни позитивно от Луната, това са моряците, градинарите, а също и дамите.

Смята се, че момиче, което е родено в понеделник, ще стане добра брачна половинка и майка.

 

Ако сте родени във вторник

Вторник се ръководи от дейната и енергична планета Марс. И вие сигурно не обичате да лежите на дивана, имате потребност от придвижване.Ако не се натоварвате с каузи, работа, отговорности, тогава силата ви ще стартира да се излива в нападателно и неспокойно държание. Вие сте горещи, обичате да спорите, елементарно губите надзор над себе си, поддавайки се на пристрастеностите, вместо да слушате гласа на разсъдъка. Ако нямате какво да вършиме, просто се движете, направете някои извършения, изхвърлете непотребната сила, с цел да не крещите на никого. Вие сте доста издръжливи, като че ли вътре въе вас има батерия.

 

Ако сте родени в сряда

Вашият небесен настойник е планетата Меркурий.Смята се, че хората, родени в сряда, имат шанс във финансовите въпроси, елементарно усвояват информацията и също толкоз елементарно я ползват.

Вие сте общителни, добре говорите, умеете ясно да изразявате мислите си. Всекидневната ловкост и съобразителност ви оказват помощ. За да се чувствате заредени с сила, говорете с другари по телефона, говорете със съседите си за последните вести, проверете уроците на детето си.

Обичате да получавате и предавате информация под каквато и да е форма, това е вашата мощна страна!

 

Ако сте родени в четвъртък

Вашият настойник е величествената планета Юпитер. Четвъртък се смята за доста благополучен ден! Човек, роден в четвъртък, има финансови благоприятни условия и е податлив непрекъснато да мисли за облага и други парични ползи. Използвате престижа си, постоянно се държите с горделивост и достолепие. Хората, родени в четвъртък, стават грижовни родители и положителни другари.

 

Ако сте родени в петък

Владетелят на петък е планетата Венера. Това е планетата на хармонията, хубостта, мира и удоволствието. Към това се стремят всички хора, родени в петък, в живота си. Отрицателните черти на такива хора са мързелът и любовта към съзерцанието. Основното нещо е да не прекарва в това положение дълго време.

Надеждни и практични хора се раждат в петък.

И също по този начин представителите на тази планета са надарени със специфична хубост, неземна прелест и миролюбив темперамент.

 

Ако сте родени в събота

Вашият настойник е планетата Сатурн. Характерът на Сатурн не е елементарен, тъй че събота е сложен ден. Родените на този ден са склонни да мрънкат, да се гневят, само че са бързи.

Вашите позитивни качества: внимателност, самообладание, дарба да спрете и да се ограничите във времето, дисциплинираност и съвестност.

Вие сте доста практични, не обичате празните приказки и не сте склонни да хвърляте думи в канала.

 

Ако сте родени в неделя

Ти си най – огромният късметлия – роден си в деня на Слънцето!

Родените в неделя са считани за специфични хора, извънредно надарени, със мощен ангел -пазител. Гадателите не са необичайност измежду тях. Смятало се е, че човек, роден в неделя, е в положение да види духове.

Приятно е да се поддържа връзка с вас, постоянно сте цялостни с сила и просто греете от благополучие!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР